Steelnova AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Steelnova AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Steelnova AB är ett av dem. Statusen för Steelnova AB är att Bolaget är aktivt.

Steelnova AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-24. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Steelnova AB ska trivas.

Steelnova AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja möbler och inredningsutrustning inom möbelbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Steelnova AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29.

Idag är Steelnova AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Steelnova AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-36560.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Steelnova AB är Andersson, Bo Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Ragnar Kenneth som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Johan Bertil Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Steelnova AB har 556615-9181 som sitt organisationsnummer.