I Stenssons Emballage Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Stenssons Emballage Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där I Stenssons Emballage Aktiebolag finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. I Stenssons Emballage Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket I Stenssons Emballage Aktiebolag har haft sedan 2002-08-09. I Stenssons Emballage Aktiebolag har funnits sedan och 2002-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till I Stenssons Emballage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Skogsv. 9, 568 92, Skillingaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5793424.

Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är I Stenssons Emballage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

I Stenssons Emballage Aktiebolag har idag 556626-9576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsman, Eva Johanna -Stensson, Anna-Lena Marie -Stensson, Ingmar Sten Sture är den som för stunden ansvarar för I Stenssons Emballage Aktiebolag

Bolaget skall bedriva formatsågning och handel med skivmaterial, tillverkning och handel med emballage och därmed förenlig verksamhet.

I I Stenssons Emballage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsman, Eva Johanna som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Birgitta Caroline som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Anna-Lena Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Ingmar Sten Sture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Mats Ingemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Margareta Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .