LM Nyströms Skog AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LM Nyströms Skog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är LM Nyströms Skog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 2002-12-11 så skapades LM Nyströms Skog AB och bolaget är har F-skattsedel LM Nyströms Skog AB har haft det sedan 2003-01-13.

LM Nyströms Skog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556636-0110 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är LM Nyströms Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med LM Nyströms Skog AB så går det att nå dem via telefon på 070-5576209 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom LM Nyströms Skog AB är Nyström, Nils Lennart Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosqvist, Mats John Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svarén, Margareta Therese som är född 1971 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .