Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB

Jönköpings län

Information

Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB är en verksamhet som finns i Vaggeryd. I Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pierrou, Kerstin Viola Ingeborg som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Oscarsson, Ingegärd Viola som är född 1936 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB på telefon 0370-70121.

Bolaget skall bedriva försäljning av herr och damkläder och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB av bolagstypen Aktiebolag.

Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-03 och Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Beklädnadsaffären i Skillingaryd Eftr. AB har 556640-2276 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.