Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-16. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB ska trivas.

Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-28. I Vaggeryd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra legoarbeten avseende svarvning,fräsning och annan därmed jämförlig verksamhet, samt bedriva förvaltning av värdepapper och annan fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-12675.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB är Nord, Bengt Ingvar Våge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Lena Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vaggeryds Svarv Förvaltnings AB har 556643-4147 som sitt organisationsnummer.