Floods Fastighets AB

Jönköpings län

Information

Floods Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Floods Fastighets AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Floods Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-27.

Floods Fastighets AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-11-03. Men sedan 2005-01-27 så har Floods Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fabriksg. 33, 568 31, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Floods Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6790580.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter som Floods Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Floods Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Floods Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Floods Fastighets AB och det är följande personer, Flod, Kristofer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Ida Sofia Elisabeth som är född 1979 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Floods Fastighets AB är 556669-8329.