PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB

Jönköpings län

Information

556685-0433 är organisationsnummer för verksamheten PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB finns i.

PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB har varit registrerat sedan 2005-08-29 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-75190 eller genom brev på följande adress:
Ålaryd Lyckås 2, 568 92, Skillingaryd

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva skär och bearbetning av grovplåt samt legorarbeten inom metallindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PeTa Skär & Bearbetnings Teknik AB och det är Pettersson, Björn Arne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eva Ursula Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,