Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB är ett bolag som finns i Vaggeryd. I Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sivert Evert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rose-Marie Annette M som är född 1954 och har titeln Suppleant, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB på telefon 0393-16000.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karlssons Fastigheter i Vaggeryd AB har 556687-0035 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.