Lökeryds Förvaltnings AB

Jönköpings län

Information

556694-6876 är organisationsnummer för bolaget Lökeryds Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lökeryds Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Lökeryds Förvaltnings AB finns i.

Lökeryds Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2005-12-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lökeryds Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lökeryds Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lökeryds Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lökeryds Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lökeryds Kvarn, 560 13, Hok

Bolaget skall förvalta dotterbolagsaktier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lökeryds Förvaltnings AB och det är Nordquist, Rune Yngve Oscar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordquist, Christina Veronica som är född 1957 och har titeln Suppleant, Elmebro, Henry Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor,