Smålands Mosaik AB

Jönköpings län

Information

Smålands Mosaik AB är ett av många bolag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Smålands Mosaik AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smålands Mosaik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-31.

Smålands Mosaik AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-08-16. Men sedan 2006-08-31 så har Smålands Mosaik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svenstorp Munkabo, 560 13, Hok. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smålands Mosaik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0393-23034.

Vaggeryd arbetar för att bolag som Smålands Mosaik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smålands Mosaik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva tillverkning och bearbetning av betongelement, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smålands Mosaik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smålands Mosaik AB och det är följande personer, Gustafsson, Mats Gunnar Jörgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Yvonne Anneli Solveig E som är född 1956 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Smålands Mosaik AB är 556708-5807.