MoDa Konsult och Finans AB

Jönköpings län

Information

MoDa Konsult och Finans AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där MoDa Konsult och Finans AB finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. MoDa Konsult och Finans AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MoDa Konsult och Finans AB har haft sedan 2007-01-11. MoDa Konsult och Finans AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MoDa Konsult och Finans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Önnemov. 11, 568 30, Skillingaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2242785.

Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är MoDa Konsult och Finans AB Privat, ej börsnoterat.

MoDa Konsult och Finans AB har idag 556711-2437 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för MoDa Konsult och Finans AB

Bolaget ska bedriva organisationsutveckling och processeffektiviseringar samt redovisning och finansiell rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

I MoDa Konsult och Finans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cvitanovic, Dario som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cvitanovic, Monika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .