Rappeo Invest AB

Jönköpings län

Information

Rappeo Invest AB är ett företag som finns i Vaggeryd. I Rappeo Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rapp, Thomas Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Eva Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rappeo Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rappeo Invest AB på telefon 0370-71918.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning-, skatt- och organisationsområdet. Äga och förvalta aktier i dotter och intressebolag. Förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rappeo Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rappeo Invest AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rappeo Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Rappeo Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rappeo Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rappeo Invest AB har 556716-1574 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.