Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB

Jönköpings län

Information

Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 14, 824 42, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5812625.

Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB har idag 556718-5094 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB

Bolaget ska bedriva tak-, plåt- och måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Tak Plåt & Byggpoolen i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedberg, Bengt Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Ove som är född 1959 och har titeln Suppleant, .