Lamina Design

Jönköpings län

Information

570925-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lamina Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lamina Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Lamina Design finns i.

Lamina Design har varit registrerat sedan 1992-04-27 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lamina Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lamina Design är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Lamina Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lamina Design så kan ni göra det på telefon genom 0370-25026 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hantverksprodukter

Det finns olika personer som har en koppling med Lamina Design och det är Helgesson, Elsa Annika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,