Maritas Friskvård

Jönköpings län

Information

Maritas Friskvård hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Maritas Friskvård finns. I Vaggeryd så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Maritas Friskvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Maritas Friskvård har haft sedan 1995-01-01. Maritas Friskvård har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Maritas Friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0370-72015.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Maritas Friskvård har idag 580215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maritas Friskvård

Friskvård, massage och zonterapi.

I Maritas Friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Marita Harriet Irene som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .